Pastaret m. Tomater og Basilikum
Opskrift 2 personer:
10-12 cherrytomater
100g pinjekerner
½ løg
2 fed hvidløg
cocktailpølser
fuldkorns spaghetti
frisk Basilikum
salat efter eget valg (jeg brugte babysalat-mix)
Citronsaft
1-2 teske honning
salt og pepper
olie til stegning
1. Kog spaghettien efter anvisning på pakken og hold den varm.
2. Snit løget, præs hvidløget og svits det i olie på panden. Kom pinjekerner, cocktailpølser og tomater på panden og lad det stå ved middelvarme indtil tomaterne falder sammen. Rør lidt i det en gang imellem.
3. Snit salat og basilikum groft og kom det på panden, smag til med salt, pepper, honning og citron. Vend spaghettien sammen med resten af retten på panden og server den varm.
Bon Appetit
10-12 cherrytomater
100g pinjekerner
½ løg
2 fed hvidløg
cocktailpølser
fuldkorns spaghetti
frisk Basilikum
salat efter eget valg (jeg brugte babysalat-mix)
Citronsaft
1-2 teske honning
salt og pepper
olie til stegning
1. Kog spaghettien efter anvisning på pakken og hold den varm.
2. Snit løget, præs hvidløget og svits det i olie på panden. Kom pinjekerner, cocktailpølser og tomater på panden og lad det stå ved middelvarme indtil tomaterne falder sammen. Rør lidt i det en gang imellem.
3. Snit salat og basilikum groft og kom det på panden, smag til med salt, pepper, honning og citron. Vend spaghettien sammen med resten af retten på panden og server den varm.
Bon Appetit
Kommentarer
Send en kommentar