Rom Kirsebær


Kirsebær i Rom er en super lækker Voksen-konfekt, perfekt til en hyggelig aften i godt selskab - og så er det super nemt. Det eneste er at det skal forberedes i forvejen. Kirsebærene skal ligge i en god rom mi minimum en måned, men kan så også ligge der i over et år uden at bleve fordærvet. Hvis jeg lige har en skvat rom stående eller kirsebær til overs (den sjældne dag hvor jeg ikke lige har lyst til at proppe mig med friske kirsebær), sætter jeg gerne kirsebær i rom, så jeg har det klar.
Selvfølgelig bliver kirsebærene utrolig lækre og en smule sprittede af at ligge i rommen, men rommen tager også farve og smag fra kirsebærende og er det perfekte tilbehør til din kirsebærkonfekt.

Kirsebær i rom:
Kirsebær på stilk
God rom
Chokolade til overtræk

1. Vask kirsebærende og kom dem i en ren beholder med låg.
2. Hæld rom over, så det dækker kirsebærrende helt.
3. Lad det stå og trække i minimum 1. måned.
4. Si romen fra kirsebærende, kom det på en lille flaske og sæt det i køleskabet.
5. Lad kirsebærrende tørre på et stykke køkkenrulle imens du temperere chokoladen. Tempereringsmetode findes Her
6. Dyb Kirsebærrende i chokoladen og lad den størkne.
7. Spis.

Kommentarer