Små Chokoladesnegle

Her er en lille opskrift til madpakken eller eftermiddagshygge.

50g gær
40g sukker
12g salt
200g smør (stuetemperatur)
760g mel
400g mælk
1 æg

150g smør
150g marcipan
150g sukker

200g hakket chokolade

1. Lun mælken lidt i mikroovnen og opløs gæren i den lune mælk.
2. Vej mel, salt, og sukker af og bland det med den lune mælk, æg og smør.
3. Ældt dejen godt og lad den hvile lunt i 20 minutter.
4. Imens æltes marcipan og sukker godt sammen, når massen er jævn tilsættes smøret og æltes der æltes godt igennem.
5. Dejen deles i to og rulles ud til to regtangler (ca. 20X40cm)
6. Fordel marcipanmassen på hver i et tyndt lag og strøg den hakkede chokolade ud over.
7. Ruld firkanterne sammen på det lange led og del hver i 24 stykker.
8. Stild dem frit på en bageplade med bageparpir eller bag dem i hullerne på en muffinform med sneglen opad. Pensel med æg eller sukkervand.
9. Bages til de er gyldne ved 200grader i 10-15 min (afhænig af ovnen, så hold øje med dem)

Kommentarer

Send en kommentar