Sene Morgener og masser af Brød

Jeg er på skole i den her måned. Det er skide hyggeligt og virkelig sjovt, men det betyder også at jeg har en mærkelig jet-lag følelse hele den første uge. Det er svært at vende sig til at gå i seng omkring kl 22 og stå op kl 6-7 stykker når man plejer at gå i seng omkring kl 18 og står op omkring kl 2. Jeg slæber mig af sted om aftenen og prøver at være vågen og vågner kl halv 5 om morgenen og vækker min værelseskammerat.
Men det bliver bedre, når først jeg kommer ind i rytmen igen er der ingen problemer, bortset fra at jeg skal tilbage på arbejde på et tidspunkt - den tid den sorg.

En anden ting ved at være på skole er de enorme mængder the og kaffe jeg får skyllet ned. Det er hver gang der er en pause, så skal vi da lige ned og hente, mens de andre ryger. Men det er hyggeligt at sidde med et krus varmt et eller andet, når man slider med det teoretiske, og så må man jo bare lave med de mange toiletbesøg.

I mandags fik vi til opgave at lave vores eget brød, og jeg klarede mig enlig skide godt. 
Jeg lod mig inspirere lidt af næste måned og bagte et brød med valnødder og kanel. Smagen var god, selvom jeg godt kunne regulere den lidt hvis jeg ville, og næste gang skal jeg huske at få snittet overfladen. Når man glemmer det kan alt CO2´en i brødet ikke komme ud og så får det buler og sprækker :/

Jeg kommer nok
ikke til at skrive vildt mange, vildt lange indlæg i denne måned, på grund af skolen, socialiseringen og de opgaver vi får for, men jeg vil prøve at holde jer op-to-date med de nye opskrifter jeg lærer ^^

Kommentarer