Kokos/Kirsebær tærte
Opskrift til ca. 24 stk
Creme:
½ l fløde
60g hvid chokolade
1 tsk vaniljesukker
½ l kirsebærsovs (hjemmelavet eller færdigkøbt - helst uden for store klumper)
1. Varm fløde og vaniljesukker til det koger og lad den køle af imens du hakker chokoladen.
2. Smelt chokoladen i fløden og rør langsomt rund i minimum 15 minutter, eller til du er sikker på at chokoladen er smeltet ordenligt og blandet med fløden.
3. Kom fløde/chokolade massen i en skål, film den og lad den stå på køl natten over.
Kokosskåle:
200g kokosmel
150g æggehvider
1. Bland kokos og æggehvider i en skål.
3. Bag skålene ved 175grader i ca. 10-15 minutter, de skal være helt tørre og gyldne i kanten.
4. Imens kokosskålene køler af pisker du fløde/chokoladecremen til den har konsistens som en fast flødeskum. Vend kirsebærsovsen let i cremen, så det ikke bliver helt blandet sammen og stadig giver et marmoreret mønster.
5. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt den i de afkølede kokosskåle. Pynt som du har lyst til og nyd dem.
Forstod ikke den med at præsse massen ud i 2 muffinsforme og det så bliver til 24 ??? hvordan bliver de til skåle ??
SvarSletHej :)
SletJeg menre de plader man kan købe i enten plast eller gummi, som har 12 muffinhuller i hver.
Du kommer en skefuld kokos masse i hvert hul, præsser det ned imod bunden med tommeltotterne og arbejder den op af kanterne, så det danner en lille skål på indersiden af muffinhullet.