Havergrynskager m. Smørcreme & Chokolade
Havregrynskager ca. 30 stk.
140g smør/Margarine
80g mel
120g havregryn
1 tsk bagepulver
2 æg
200g sukker
1. Smelt smørret, bland havregryn, mel og bagepulver i.
2. Pisk sukker og æg sammen til en let æggesnaps og vend det hele sammen.
3. Sæt dejen i klatter med god mellemrum på en bageplade med bagepapir - pas på de ikke bliver alt for store.
4. Bag dem ca. 8 minutter ved 180grader, de skal være gyldne og sprøde.
Havregryns klap-sammen m. smørcreme og chokolade:
15 stk.
30 havergrynskager
smørcreme:
180g smør/margarine i tærn
150g flormelis
1 æg
25g vaniliesukker
100g mørk chokolade
1. Smørret piskes sammen med flormelis og vaniljesukker, ægget piskes med i lidt efter lidt.
2. Pisk til massen er jævn og glat.
3. Fyld smørcremen i en sprøjtepose og sprøjt en ring af smørcreme på 15 afd havregrynskagerne.
4. Lig en havregrynskage ovenpå smørcremen så det bliver en klap-sammen.
5. Smelt chokoladen og dyp den ene halvdel af dine havregryns-sandwitshs, lad Chokoladen stivne og de er klar til at blive spist ^ ^
140g smør/Margarine
80g mel
120g havregryn
1 tsk bagepulver
2 æg
200g sukker
1. Smelt smørret, bland havregryn, mel og bagepulver i.
2. Pisk sukker og æg sammen til en let æggesnaps og vend det hele sammen.
3. Sæt dejen i klatter med god mellemrum på en bageplade med bagepapir - pas på de ikke bliver alt for store.
4. Bag dem ca. 8 minutter ved 180grader, de skal være gyldne og sprøde.
Havregryns klap-sammen m. smørcreme og chokolade:
15 stk.
30 havergrynskager
smørcreme:
180g smør/margarine i tærn
150g flormelis
1 æg
25g vaniliesukker
100g mørk chokolade
1. Smørret piskes sammen med flormelis og vaniljesukker, ægget piskes med i lidt efter lidt.
2. Pisk til massen er jævn og glat.
3. Fyld smørcremen i en sprøjtepose og sprøjt en ring af smørcreme på 15 afd havregrynskagerne.
4. Lig en havregrynskage ovenpå smørcremen så det bliver en klap-sammen.
5. Smelt chokoladen og dyp den ene halvdel af dine havregryns-sandwitshs, lad Chokoladen stivne og de er klar til at blive spist ^ ^
Kommentarer
Send en kommentar