Havergrynskager m. Smørcreme & Chokolade

Havregrynskager ca. 30 stk.
140g smør/Margarine
80g mel
120g havregryn

1 tsk bagepulver 
2 æg 
200g sukker

1. Smelt smørret, bland havregryn, mel og bagepulver i.
2. Pisk sukker og æg sammen til en let æggesnaps og vend det hele sammen.
3. Sæt dejen i klatter med god mellemrum på en bageplade med bagepapir - pas på de ikke bliver alt for store.
4. Bag dem ca. 8 minutter ved 180grader, de skal være gyldne og sprøde.

Havregryns klap-sammen m. smørcreme og chokolade:
15 stk. 

30 havergrynskager
smørcreme:
180g smør/margarine i tærn
150g flormelis 
1 æg 
25g vaniliesukker 
100g mørk chokolade
1. Smørret piskes sammen med flormelis og vaniljesukker, ægget piskes med i lidt efter lidt. 
2. Pisk til massen er jævn og glat. 
3. Fyld smørcremen i en sprøjtepose og sprøjt en ring af smørcreme på 15 afd havregrynskagerne. 
4. Lig en havregrynskage ovenpå smørcremen så det bliver en klap-sammen. 
5. Smelt chokoladen og dyp den ene halvdel af dine havregryns-sandwitshs, lad Chokoladen stivne og de er klar til at blive spist ^ ^

Kommentarer