Påskeæg - Marcipan

Så er det blevet påskeferie, påskefrokoster og æggejagt ligger lige om hjørnet og er der noget bedre end at glæde andre med hjemmelavede fristelser?
Hvis du vil overtrække med tempereret Chokolade er der en guide her, men husk først at temperere chokoladen efter du har æggene klar til dypning.

Nå... tilbage til marcipanæggene.
Vi starter med det nemme: Smag
Du kan med god samvittighed tilsætte lige hvad du vil, om det så er lidt rom, kirsebærsaft, citronsaft, lakridspulver, hakkede nødder, hakket Daim, hakket chokolade ect. til din marcipan og få helt fantastiske Påskeæg ud af det.

Til 200g Marcipan skal du enten bruge:
20g pulveriserede Brombær eller lakridspulver eller et par dråber limesaft eller hvad du ellers kan finde på. 
Chokolade til overtræk

1. Kom marcipanen i en skål sammen med smagsgiveren.
2. Smag til og tilsæt ekstre hvis det er nødvendigt.
3. Ældt det godt sammen.
4. Form æg i en passende størrelse.
5. Dyp dem i Chokolade og pynt dem.

Kommentarer